Ograje po naročilu

Na prvi pogled so ograje precej enostavne za izdelavo in tudi pri kupcih ne prepoznamo kakšnih posebnih potreb, zaradi katerih bi potrebovali izdelavo po naročilu. Res se pogosto uporabljajo kar panelne ograje ali mreže ali pa kakšne druge ravne vrtne ograje, ki so idealna izbira za ograjevanje večjih parcel za ugodno ceno. A hitro naletimo na izzive, ki jih s takšnimi ograjami ne moremo rešiti. Težko je na primer zavarovati stopnišče ali pa balkon, saj v tem primeru potrebujemo ograjo, ki se bo povsem skladala s specifikami prostora oziroma okolja. Takšnih primerov je še veliko, so pa stopniščne in balkonske ograje zelo pogosto tiste, ki zahtevajo izdelavo po meri.

Notranje ograje za stopnice imajo več pomembnih nalog, zato se bodo najbolje izkazale ograje, ki jih izdelamo po naročilu. To nam omogoča, da do potankosti izpilimo tiste detajle, ki bodo zagotovili kar najboljši končni rezultat. Seveda, v prvi vrsti morajo notranje ograje za stopnice zagotavljati varno uporabo stopnišča, a že pri tem moramo poskrbeti za to, da se ograja s stopniščem povsem sklada, torej da jo lahko tudi varno in trdno pritrdimo nanj. Pametno je izbrati kovinske notranje ograje za stopnice, saj te zagotavljajo najboljšo vzdržljivost, čeprav tudi lesene niso slabe – oboje je možno izdelati po naročilu in povsem prilagoditi namenu.

Balkonske ograje so postavljene v zahtevnejšem okolju, v tem primeru se ravno odpornost proti dejavnikom okolja izkaže za ključno zahtevo, ki kliče po določenih prilagoditvah. Izdelava ograje po naročilu tu omogoča popolno prilagoditev na zahtevne razmere, skoraj vedno pa se v ta namen uporabljajo kovinske ograje. Balkonske ograje morajo biti odporne na vremenske razmere, še vedno pa je izredno pomembno, da so vzdržljive in močne, saj ne želimo pasti z balkona, če popustijo pod našo težo. Poleg izdelave po naročilu zagotovimo tudi strokovno montažo!

Post Author: clubhd